Hovenier Zelhem

Alles voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin

De Heesterhof Hoveniers is uw partner voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Als hovenier in Zelhem werken wij op een servicegerichte wijze aan zowel kleine als zeer grote tuinen. Wij bestaan nu ruim 15 jaar en voeren een grote hoeveelheid hovenierswerkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Dat betekent dat u ons niet alleen kunt inschakelen voor het onderhouden van uw tuin, maar tevens het volledige ontwerp en de aanleg voor u kunnen uitvoeren.

Uiterst servicegericht

Service staat bij al onze werkzaamheden altijd op de eerste plaats. Uiteraard is ook de kwaliteit van de geleverde diensten van essentieel belang. Vandaar dat wij als hovenier werken met de beste materialen en kwaliteitsplanten. Zo beschikken wij over moderne machines en weten wij een hoogwaardige invulling te geven aan uw tuin in Zelhem middels zorgvuldig gekozen planten en andere elementen.

Een enorm kostenvoordeel

Wij vinden het zeer belangrijk dat de diensten die onze hoveniers bij u leveren, aansluiten op de wensen die u vooraf heeft. Zo komen wij het onderhoud van uw tuin in Zelhem uitvoeren volgens de frequentie en op tijden die wij met u hebben afgesproken. Daarnaast vindt ook het ontwerp en de aanleg van uw tuin plaats op een manier zoals u dat wilt. Uiteraard zullen wij u hierin deskundig en eerlijk adviseren. Doordat wij als hovenier veel ervaring en kennis bezitten, zijn wij doorgaans in staat om voordelig en efficiënte in te spelen op uw wensen. Daarmee behaalt u een enorm kostenvoordeel en bent u snel tevreden over uw tuin.

Zorgvuldige afstemming van de werkzaamheden

Onze hovenier gaat pas bij u uit Zelhem weg, zodra u tevreden bent. Door regelmatig contact te houden en de werkzaamheden zorgvuldig af te stemmen, zorgen wij er geen vervelende situaties achteraf ontstaan. Wij zijn immer pas tevreden, zodra onze klanten dat ook zijn. Maak gerust eens kennis met onze hoveniers en vraag een vrijblijvende offerte aan als u weet wat u wilt. Zo krijgt u een gedetailleerd idee van hetgeen dat wij als hovenier in Zelhem en omstreken kunnen betekenen.

Projecten

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Ons adres

De Heesterhof
Everhardinkweg 5,
7021 MP, Zelhem


T: 0314 - 645742
M: 06 – 53362300