Hovenier Varsseveld

De basis voor iedere tuin

De Heesterhof Hoveniers is al vele jaren actief als professionele hovenier in Varsseveld en omgeving. Wij besteden meestal veel tijd en energie aan de basis voor iedere tuin. Aan de basis ligt doorgaans het tuinontwerp. Tijdens deze fase zorgen wij er voor dat uw wensen worden vertaalt door onze professionele tuinontwerpers. Met speciale programma;as en apparatuur zijn wij in staat om een unieke tuin voor u te ontwerpen. Dit ontwerp zal vervolgens overzichtelijk aan u worden getoond, zodat u precies weet wat wij als hovenier bij u in Varsseveld gaan uitvoeren.

Ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin

Nadat u tevreden bent over het ontwerp van uw tuin, kunt u bij ons terecht om de volledige tuinaanleg te laten verzorgen. Als allround hovenier zijn wij in staat om zelfs de meest complexe klussen uit te voeren. Ieder onderdeel van uw tuin wordt met dezelfde zorg en aandacht aangelegd, zodat het een compleet geheel wordt. Zo kunnen wij als hovenier zowel de bestrating als de beplanting en diverse andere elementen in uw tuin in Varsseveld op een vakkundige manier aanleggen. Het is overigens niet noodzakelijk zowel het ontwerp als de aanleg door ons te laten verzorgen. Wij kunnen immers ook één van deze twee elementen voor onze rekening nemen.

Vakkundig tuinonderhoud

Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij bovendien in staat om vakkundig tuinonderhoud in Varsseveld en omstreken uit te voeren. Hierbij spreken wij vooraf een vaste frequentie met u af en laten wij weten welke werkzaamheden wij zullen gaan uitvoeren. Door uw tuin door ons als hovenier te laten onderhouden, bent u het hele jaar verzekerd van een stralende tuin en kunt u langer genieten van een plek waar u zich goed in kunt voelen.

Ervaring bij talloze opdrachtgevers

Zoals u wellicht al heeft gemerkt, kunt u ons inzetten voor diverse soorten projecten. Van een kleine stadstuin tot een reusachtige tuin op het platteland, wij hebben het in het verleden allemaal al eens meegemaakt. De ervaring die wij bij talloze opdrachtgevers hebben opgedaan, zal zeker van pas komen als wij als bij u als hovenier in Varsseveld aan het werk gaan. Neem zo spoedig mogelijk contact op met ons personeel als u graag meer informatie en advies wilt ontvangen. Ga hiervoor direct naar onze contactgegevens om te zien hoe u ons kunt bereiken.

Projecten

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Ons adres

De Heesterhof
Everhardinkweg 5,
7021 MP, Zelhem


T: 0314 - 645742
M: 06 – 53362300