Hovenier Didam

Een optimale prijs- kwaliteitsverhouding

Wanneer mensen denken aan een vakkundige hovenier in Didam, dan wordt er doorgaans direct aan De Heesterhof Hoveniers gedacht. Dit komt doordat wij al ruim 15 jaar actief zijn in dit vak en een veelzijdige ervaring hebben opgedaan. In heel Didam en omgeving weten wij regelmatig succesvolle tuinen te realiseren. Door een gestructureerde en hoogwaardige aanpak, is ieder tuintype door ons te verwezenlijken volgens uw wensen. Hierbij houden wij als bewuste hovenier voortdurend een optimale prijs- kwaliteitsverhouding voor ogen, zodat uw wensen kunnen worden waargemaakt.

Een duurzaam resultaat

Het is belangrijk dat een tuin langdurig mee gaat. Zo dient een tuin goed bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en er hele jaar netjes bij te liggen. Om dat te realiseren is veel kennis, tijd, energie en ervaring nodig. Die elementen zijn bij ons hoveniersbedrijf ruimschoots aanwezig, waardoor wij voor iedere grote en kleine tuin in Didam en omstreken een duurzaam resultaat kunnen neerzetten. Daarom zorgen wij er als hovenier voor, dat er een juiste verhouding bestaat tussen groen, verharding en andere tuinelementen. Door de keuze voor de juiste beplanting en materialen, zijn wij doorgaans in staat om gedurende het hele jaar de tuin te leveren waar u naar op zoek bent.

Ontvang een passend voorstel

Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsarme, landelijke of klassieke tuin, wij weten als hovenier precies hoe wij het moeten realiseren. Niet alleen in Didam kunt u overigens profiteren van onze diensten, in heel Gelderland komen wij graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Door uw tuinplannen zorgvuldig door te nemen, zijn wij in staat om een passend voorstel uit te brengen. Nadat u akkoord bent met dit voorstel gaan wij desgewenst direct voor u aan de slag om de tuin te ontwerpen, aan te leggen en onderhouden zoals u dat voor ogen heeft.

Laat u professioneel informeren en adviseren

Ga gerust het gesprek aan met onze deskundige hovenier en laat u professioneel informeren en adviseren over de mogelijkheden die wij voor u kunnen bieden. Bel, mail of vul het contactformulier in om met ons hoveniersbedrijf contact op te nemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar, zodat wij u als servicegerichte hovenier in Didam onmiddellijk op gepaste wijze van dienst kunnen zijn.

Projecten

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Ons adres

De Heesterhof
Everhardinkweg 5,
7021 MP, Zelhem


T: 0314 - 645742
M: 06 – 53362300