Hovenier Borculo

Brede dienstverlening

Mocht u op zoek zijn naar een klantgerichte hovenier in Borculo, dan kunt u terecht bij de specialisten van De Heesterhof Hoveniers. Wij zijn als hovenier in staat om voor ieder type tuin, een uniek resultaat neer te zetten. Onze dienstverlening is zeer breed en bestaat uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van grote en kleine tuinen. Of u nu op zoek bent naar een hovenier die nieuwe beplanting levert of een hoveniersbedrijf in Borculo of omgeving die een volledige tuinrenovatie kan realiseren, wij bieden iedere opdrachtgever de juiste oplossing.

Juiste afstemming op uw wensen

Zowel bedrijven als particulieren zijn doorgaans zeer enthousiast over de hoveniersdiensten die wij als ervaren hovenier uitvoeren. Doordat wij veel tijd en energie besteden aan service en persoonlijk contact, zijn wij in staat om onze diensten optimaal af te stemmen op de wensen van onze klanten. Zo kunt u door onze specialisten een strakke en moderne tuin laten ontwerpen, maar ook het aanleggen van een landelijke en authentieke tuin behoort tot de mogelijkheden. Hoe eenvoudig of complex uw wensen en ideeën ook zijn, wij hebben voor u in Borculo altijd de juiste oplossing.

Optimale prijs- kwaliteitsverhouding

Wij geven graag een advies waarbij een optimale prijs- kwaliteitsverhouding ontstaat. Door gebruik te maken van geavanceerde materialen en producten, bieden wij de kwaliteit die u van onze dienstverlening mag verwachten, terwijl wij door slim en efficiënt inkopen tevens een scherpe prijs kunnen bieden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere hoveniers in Borculo en omgeving.

Laat u verrassen door de talloze mogelijkheden

Maak gerust eens kennis met uw hovenier en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden die wij voor u in huis hebben. Onze enthousiaste hoveniers vertellen u graag meer over onze diensten en laten u met plezier zien wij voor u beteken kunnen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en de gewenste informatie te verschaffen. Desgewenst sturen wij een vrijblijvende offerte zodat u een volledig inzicht heeft in de zaken die wij als hovenier in Borculo voor u uitvoeren.

Projecten

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Ons adres

De Heesterhof
Everhardinkweg 5,
7021 MP, Zelhem


T: 0314 - 645742
M: 06 – 53362300