Diensten

Tuin ontwerp

icon-shovel Een goed beplantingsplan en ontwerp is een meerwaarde voor uw woning. Door een juist beplantingsplan kan het onderhoud behoorlijk verminderd worden. Elk tuinontwerp is maatwerk, afgestemd op uw wensen en de situatie.

Lees meer

Tuin aanleg

icon-shovelVoor aanleg kunt u uitstekend bij ons terrecht. De tuin volledig naar uw wensen inrichten. Zowel groenaanleg als bestrating. Groot of kleine tuin geheel nieuwe aanleg of een renovatie. Wij pakken elke klus aan. U kunt een eigen tekening aanleveren of wij verzorgen een schets. Wij houden van goed overleg en duidelijke afspraken met de klant. En alles in een gemoedelijke sfeer. Kwaliteit en service staan bij ons voorop!

Lees meer

Tuin onderhoud

icon-scissorsVoor- en najaarsbeurten, hagen snoeien, onkruidbestrijding. Voor alle onderhoudswerkzaamheden staan wij voor u klaar. De juiste bemesting of het onderhoud van het gras. Ook voor advies staan wij voor u klaar. In de tuin is altijd wat te doen!

Lees meer

Tuin beplanting

icon-beplantingVoor- en najaarsbeurten, hagen snoeien, onkruidbestrijding. Voor alle onderhoudswerkzaamheden staan wij voor u klaar. De juiste bemesting of het onderhoud van het gras. Ook voor advies staan wij voor u klaar. In de tuin is altijd wat te doen!

Lees meer

Projecten

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Ons adres

De Heesterhof
Everhardinkweg 5,
7021 MP, Zelhem


T: 0314 - 645742
M: 06 – 53362300